Hoteller i Marrakech

Der findes mange hoteller og overnatningsmuligheder i Marrakech, men her giver vi vores bud på de bedste Marrakech hoteller. Vi har opdelt dem i forskellige temaer, alt afhængig af pengepungen og turens formål. Alternativt kan du ved at følge dette link, se hvilke hoteller i Marrakech som andre turister synes er gode. Når du har fundet et hotel du kan lide, kan du på vores rejsesektion finde de flyselskaber, som sælger flybilletter til Marrakech.

For den forretningsrejsende, eller den besøgende der ønsker sig et centralt placeret og luksuriøst hotel:
Riad Farnatchi Hotel (5 stjernet hotel)

Placeret super-centralt i Marrakech kvarteret Medina tæt på Marrakesh Museum, Djemaa el Fna og Ben Youssef-moskeen. Hotellet har virkelig gode faciliteter såsom blandt andet trådløst internet, fax maskine, bibliotek og mulighed for at leje computer. Alle rum har aircondition, og hotellet har derudover blandt andet udendørs pool og dampbad. Læs mere om hotellets faciliteter her.


2 gode hoteller til en rigtig god pris:
Auberge de Tameslohte (4 stjernet hotel)

Flot hotel der ligger lidt udenfor Marrakech pulserende og støjende centrum, men stadig tæt nok til at du kan komme rundt til seværdighederne. Dette er en lille oase, som har nogle gode faciliteter til attraktive priser. Vil du kombinere en byferie, med traditionel afslapning, så kan dette hotel altså anbefales. Få flere indtryk af hotellet ved at klikke her.

Riad Diana (4 stjernet hotel)

Lille og ekstremt hyggeligt hotel. Der er kun 5 værelser på dette hotel, så søger du den intime stemning, så er Riad Diana lige noget for dig. Hotellet ligger centralt i Medina kvarteret, som er tæt på attraktionerne Djemaa el Fna, Palais El Bahia og El Badi-paladset. Se flere billeder af hotellet, og få yderligere information ved at klikke her.

Det romantiske hotel:
Riad Lorsya (3 stjernet hotel)

Søger du det intime og romantiske hotel, så tag dette hotel med i dine overvejelser. Rent faktisk er du mere personlig gæst, for hotellet har kun 4 værelser, der dog alle er indrettet helt unikt. Dette hotel har det personlige præg, som nogle af de større hoteller savner. Bemærk at hotellet er ikke-ryger hotel. Se flere billeder af de flotte værelser og den storslåede og romantiske indretning ved at klikke her.


For den større familie og par med børn:
Kasbah Dar Ilham (5 stjernet hotel)

Skal hele familien til Marrakech, så er det vigtigt at også børnene får en god oplevelse. Hotel Kasbah Dar Ilham sørger for at ungerne har noget at tage sig til, uden at forældrene mister den gode atmosfære. Dette hotel har faciliteter specielt rettet mod børnefamilier, såsom dejligt poolområde med spa, børnepasning, vugger og børneseng, samt egen billeje og guidede oplevelser til de lokale seværdigheder. Hvis det lyder som noget I kan bruge, så prøv at klikke her, og få mere information om dette hotel.


Har du ikke fundet noget der frister? Så klik her, og se andre turisters anmeldelser af hotellerne i Marrakech.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar